opc_loader

Keezbord crew loopt mee met de 4 daagse. Vanaf 20 juli zijn we weer bereikbaar.

Bij Keezenspel heb je een complete beleving, de spellen zijn van super kwaliteit met garantie, je kunt Keezen en Tokken op alle vier en zespersoons borden en er zijn talloze uitbreidingen te maken!

De spellen van keezbord zijn allemaal van een hoge kwaliteit, daarom geven we op de houten en de kunststof speluitvoeringen garantie! Mocht er onverhoopt iets misgaan, zorgen wij altijd voor een juiste oplossing.

Keezen

U kunt op de spelborden diverse spelvarianten spelen. De bekenste is natuurlijk het keezen! 

Keezen wordt gespeeld met twee, vier of zes personen, in het spel zitten onderdelen van klaverjassen, je speelt het met een maat en met kaarten in plaats van dobbelstenen, het spel is afgeleid van het amerikaanse spel Alley, verder heeft het veel weg van pesten.

Deze combinatie maakt het erg verslavend, heb je het spel eenmaal goed door, wil je het steeds opnieuw spelen.

Tokken (Engels keezen) 

Ook kunt u ook de spelvorm Tokken de Engelse variant van keezen op onze borden spelen. Daar is echt geen speciaal tokken bord voor nodig.                                                                                       

Vier tegen Vier 

Daarnaast bestaat de toepassing vier tegen vier een nieuwe spel variant die ook gebruikt kan worden voor een drie tegen drie of een twee tegen twee spelvorm

Oneven aantal spelers 

Daarnaast kunnen de uitvoeringen van het keezbord/tokken spelbord ook omgezet worden naar oneven aantal spelers voor 3,5 of 7 deelnemers. Met aangepaste spelregels wordt het ook voor een oneven aantal een hele attractieve manier van spelen.

Pakjes Spel voor tijdens de feestdagen

Ook kunt u bij keezbord/Tokken spel de pakjes spel spelregels vragen die wij gratis bijsluiten. Ontzettend leuk met st Nicolaas/ kerstmis of gewoon voor op een feestje.

Duo keezen 

Daarnaast hebben wij het duo keezbord ontwikkeld een zeer geliefde spelvorm welke meegaat op iedere vakantie.

Keezkaarten

Tel hierbij op dat alle spellen zijn uitgevoerd met keezkaarten, hierop ziet u meteen wat u met uw kaarten kan doen en heeft u als het ware de spelregels meteen in uw hand.

Kortom: Keezenspel!

U ziet als u kiest voor een keezbord/tokken spel  van keezbord.nl dat u geen spel aanschaft maar een spelpakket met div spel uitvoeringen alle voorzien van keezkaarten en een gedegen garantie op uw aanschaf, wij garanderen u heel veel speel plezier en hopen u graag te zien op 1 van onze volprezen toernooien kijk hiervoor in onze agenda.

Oorsprong

Het spel komt wereldwijd voor, er zijn Canadese, Amerikaanse en Duitse varianten bekend. In Nederland wordt er beweerd dat het zijn oorsprong heeft in Akersloot, maar ook in West Friesland claimen mensen dat het hun uitvinding is. Allemaal lariekoek, feit is wel dat het al een zeer oud spel is, wat de laatste tijd weer is herondekt en enorm in opkomst, zo bestaan er al Nederlandse kampioenschappen.

Keezen is ontzettend leuk om met vrienden en familie te spelen, Het brengt de ouderwetse gezelligheid weer bij u terug. De computer en tv blijven uit, wanneer u Keezen eenmaal in uw hart gesloten heeft.

Wij garanderen u veel plezier als u het Keezspel aanschaft, het keezspel is een leuk verjaardagscadeau, leuk om te geven met Sinterklaas, Kerstmis of Oud en nieuw. Zo is er meteen wat leuks te doen.