opc_loader

Bestel uw bordspel online via Keezenspel.nl!

U kunt onze bordspellen bij een van onze verkooppunten kopen, of bestellen en thuis laten bezorgen via onze website. U kunt via onze webshop veilig uw bestelling plaatsen en online betalen. Wij sturen uw bestelling binnen twee werkdagen via postnl naar u toe.
 

Bij al onze verkoop punten kunt u zowel houten als kunststof spellen kopen, is iets niet voorradig, vraag dan of de winkelier het voor u wilt bestellen. Daarnaast kunt u alle producten via www.keezenspel.nl online inkopen.

De artikelen zijn via internet niet duurder geprijsd dan in onze verkooppunten. Voor iedere bestelling berekenen wij wel een gedeelte van de verzendkosten aan u door.

Betaalmethodes


Betalen via iDEAL

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaald dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.


Betalen via overboeken per bank

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland. 

Zie onze contactpagina voor de betaalgegevens