opc_loader

Bestel uw bordspel online via Keezenspel.nl!

U kunt onze bordspellen bij een van onze verkooppunten kopen, of bestellen en thuis laten bezorgen via onze website. U kunt via onze webshop veilig uw bestelling plaatsen en online betalen. Wij sturen uw bestelling binnen twee werkdagen via postnl naar u toe.

Bij al onze verkoop punten kunt u zowel houten als kunststof spellen kopen, is iets niet voorradig, vraag dan of de winkelier het voor u wilt bestellen. Daarnaast kunt u alle producten via www.keezenspel.nl online bestellen, deze kunt u dan thuis laten bezorgen.

De artikelen zijn via internet niet duurder dan bij onze verkooppunten. Voor iedere bestelling berekenen wij wel een gedeelte van de verzendkosten aan u door, deze verzendkosten worden tijdens het bestelproces automatisch aan de bestelling toegevoegd.

Het is natuurlijk mogelijk om uw bestelling binnen 14 dagen te annuleren. Dit mag zonder opgave van reden, maar uiteraard zijn we benieuwd naar uw ervaring. Neem hiervoor even contact op met onze klantenservice via e-mail. Na annulering kunt u de bestelling retourneren door de onbeschadigde producten in de originele verpakking terug te sturen naar onze webshop. De kosten voor het retour van u naar de webwinkel zijn voor uw eigen rekening. Wij zullen vervolgens het verschuldigde terugstorten zodra de producten in goede orde retour ontvangen zijn.
 

Betaalmethodes


Betalen via iDEAL

U plaatst een bestelling bij ons. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Klik dan op de iDEAL-betaalknop en selecteer uw bank. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten, u betaalt dus alleen de bezorgkosten van uw bestelling.


Betalen via overboeken per bank

Met de SEPA-overboeking kunt u een betaling doen in euro's naar alle 32 landen die meedoen aan de Single Euro Payment Area (SEPA). Zo boekt u naar deze landen net zo eenvoudig over als binnen Nederland. 

Zie onze contactpagina voor de betaalgegevens