opc_loader

Kwaliteit van het Keezbord

Bij Keezenspel staat de kwaliteit voorop, wij leveren keezspellen van de hoogste kwaliteit. Wij kunnen dit u garanderen: alle spellen zijn van Nederlands fabricaat.

Alle houten onderdelen worden vervaardigd van gecertificeerd hout, wij zijn van mening dat het milieu zo min mogelijk belast moet worden.

Ook het kunststof dat wordt gebruikt voor de bordspellen is voorzien van een certificering, daarmee garanderen wij dat er geen schadelijke stoffen in verwerkt zijn. Voor spellen uit het buitenland is dit vaak niet het geval

De spellen van Keezenspel  zijn verpakt in een prachtige full color verpakking zowel bodem als deksel ziin van vierhonderd grams karton zeer sterke uitvoering.

Op de verpakking zijn alle waarschuwingen ten aanzien van gebruik en kleine kinderen afgedrukt. U als winkelier wil geen verantwoording dragen voor spellen waar deze wettelijke verplichte waarschuwingen niet op af gedrukt staan. 

Garantieservice van Keezbord

Wij geven een uitstekende service en garantie, op het houten speelbord geven wij 1 jaar garantie en op het kunststof speelbord zelfs 2 jaar. Mocht er in deze periode iets aan het spelbord stuk gaan kunt u, of de klant het kapotte onderdeel retourzenden.

De zending moet zijn voorzien van aankoopbewijs of factuur en naam en klantnummer, dan zullen wij u een vervanging van het onderdeel tegemoet laten komen.

U als winkelier hoeft de klant met een klacht enkel naar onze website te verwijzen en wij zorgen ervoor dat de klacht direct met de klant wordt opgelost.