opc_loader

Tokken: Engels Keezen

Nieuw bij Keezbord: De Tokken Uitbreidingsset met extra stukken (Tokken en vier tegen vier).

Tokken al sinds jaar en dag een toevoeging op het Keezbord spel, echter het Engelse tokkenbord, heeft een paar stappen extra. Met deze set voegt u simpel de extra stappen toe aan uw Keezbord, zodat u het originele tokkenbord vervaardigd. Met 18 stappen tussen de opzetplaatsen.

In de set ook extra onderdelen om Vier tegen vier te spelen, maar dat kan natuurlijk ook gebruikt worden als drie tegen drie of twee tegen twee. Het is zelfs mogelijk om deze variant op het tokken bord met tokken regels te spelen: erg leuk.

Met de bijgevoegde schijfjes, tovert u het spel supersnel om in deze versie van het Keezbord spel: oranje/geel om en om, er is dus altijd een oranje ploeg en een gele ploeg. Vervolgens mag iedere speler met zijn/haar kleur met elke willekeurige pion lopen die op het bord aanwezig is en ook mag de speler van een kleur elk huis binnen gaan die de kleur van zijn groep heeft.

Wanneer iemand een pion slaat, bepaalt hij waar en bij welk huis deze pion terug gezet wordt.

Een super leuke variant voor het Keezbord/tokken spel. Met deze aanvulset kunt u in 1 keer drie verschillende vormen van ons befaamde spel spelen.

De extra stukken zijn uit hout gemaakt, en ze zijn beschikbaar voor een bestaand kunststof of houten Keezbord.

24,95

For type of Keezbord

  • Plastic
  • Wood

Matching Products For:

Last viewed items